Zákon o cestovných náhradách (s komentárom s účinnosťou od 1.12.2016 na základe opatrenia č. 309/2016 Z. z.) - Ninčáková, Božena
Úplné znenie zákona č. 283/2002 Z. z. o cestovných náhradách v znení ďalších zákonov aj s komnetárom k jednotlivým paragrafom.