A comparison of sources healthcare financing in EU and selected countries - Petruška, Igor
Náklady na zdravotnú starostlivosť a zdroje financovania zdravotnej starostlivosti. Výška prostriedkov, vývoj ukazovateľov financovania, ako aj porovnávanie zdrojov financovania zdravotnej starostlivosti vo viacerých krajinách.