Exkurzia ako konfrontácia teórie s praxou v oblasti komunálneho odpadového hospodárstva - Stričík, Michal, 1969-
Informácia o cieľoch a zámeroch exkurzie, ktorá sa konala v rámci predmetu Udržateľnosť prírodných zdrojov na Pedagogickom pracovisku Podnikovohospodárskej fakulty Košice.