Degradácia, kontaminácia a znehodnocovanie poľnohospodárskych pôd - Stričík, Michal, 1969-
Významnosť degradačných procesov pôsobiacich na štruktúru a kvalitu poľnohospodárskej pôdy v podmienkach Slovenska.