Indebtedness method of regulating local government units in selected countries - Brindzová, Zuzana
Porovnanie rastu dlhu v jednotlivých krajinách Európskej únie, so zreteľom na SR a ČR, a to nielen na úrovni miestnej samosprávy, ale aj vo verejnom sektore. Analýza jednotlivých výsledkov oboch krajín a niekoľko návrhov úpravy pre lepšie finančné hospodárenie.