New challenges of SMEs through clusters creation in Slovakia - Gajdová, Denisa, 1977-
Hľadanie možností tvorby klastrov a ich identifikácie v slovenských regiónoch. Porovnanie štatistických údajov so skutočnými fungujúcimi klastrami. Identifikácia hospodárskych perspektív klastrov v cestovnom ruchu a podpora inovácií.