Agricultural competitiveness: the case of the European Union countries - Nowak, Anna
Konkurencieschopnosť v poľnohospodárstve 27 krajín EÚ v rokoch 2009-2011. Rozdelenie krajín EÚ do skupín podľa úrovne konkurencieschopnosti. Bola použitá TOPSIS metóda a syntetické merania.