Zákon o dani z pridanej hodnoty s komentárom - Zuziková, Alena
Zákon č. 222/2004 Z.z. o DPH v znení ďalších zákonov ... a zákonov č. 297/2016 Z.z. a č. 298/2016 Z.z. Najdôležitejšie zmeny zákona o dani z pridanej hodnoty od januára 2017.