Pokuty a úroky z omeškania v oblasti vybraných daní - Šumanová, Radka, 1991-
Daň z pridanej hodnoty a výpočet pokút. Vplyv podania dodatočného daňového priznania na výšku pokuty. Nutné podmienky vzniku pokuty. Vplyv podania dodatočného daňového priznania na výšku pokuty do 15 dní od obdržania informácií o výkone daňovej kontroly. Vplyv dorubenia dane vo vyrubovacom konaní na výšku pokuty. Prípady, kedy nie je možné vyrubiť pokutu. Úroky z omeškania - dodatočné platby správcovi dane v dôsledku nedodržania legislatívnych ustanovení.