Quantification of the economic evaluation of the occupational health and safety management system at the workplace of the automotive industry - Štofová, Lenka, 1989-
Bezpečnosť a ochrana zdravia pri práci si vyžaduje spoluprácu vedúcich pracovníkov so všetkými zamestnancami. Dodržiavanie a uplatňovanie základných pravidiel OHSAS 18001 na pracoviskách v automobilovom priemysle. Technické vybavenie automobilového priemyslu na Slovensku.