Valuing a company using the income methods in conditions of Slovakia - Zuzik, Jozef, 1985-
Vytvorenie univerzálneho modelu pre hodnotenie firiem, pôsobiacich v ťažobnom priemysle na Slovensku. Model sa skladá z niekoľkých logicky súvisiacich krokov. Vývoj finančných ukazovateľov a aplikácia navrhovaného procesu vo vybranej banskej spoločnosti. Porovnanie výsledkov.