Vplyv anglického jazyka na súčasný slovenský jazyk - Meľsitová, Jolana
Definícia pojmu anglicizmus. Slovo, význam slova a slovenská slovná zásoba. Rozširovanie slovnej zásoby preberaním slov z iných jazykov. Spôsoby preberania slov z anglického jazyka. Preberanie odbornej slovnej zásoby do slovenského jazyka.