Splatnosť a výplata mzdy - Hrtánek, Ladislav
Právo zamestnanca na výplatu mzdy. Poskytovanie mzdy za vykonanú prácu a jej výška. Splatnosť a výplata mzdy podľa Zákonníka práce. Minimálna mzda, naturálna mzda.