Organizácia pracovného času v doprave - Kovalčíková, Martina
Výkon pracovnej činnosti v doprave má svoje osobitosti. Týka sa to aj pracovného času. Úlohou európskej ako aj slovenskej legislatívy je zlepšiť pracovné podmienky vodičov. Regulácia sa týka otázok organizácie pracovného času, prestávok a dôb odpočinku. Aký pracovný čas platí v doprave, aké musia byť prestávky v práci. Kontrola v cestnej doprave.