Daňové priznanie k dani z príjmov fyzickej osoby typ B za rok 2016 - Jambrichová, Silvia
Zmeny v tlačivách a zmeny v zákone. MF SR aj pre zdaňovacie obdobie roka 2016 vydalo dva nové vzory tlačív daňových priznaní k dani z príjmov fyzickej osoby .