Použitie verejných prostriedkov na reprezentáciu a propagáciu - Sýkora, Jozef
Poskytovanie verejných prostriedkov prostredníctvom rozpočtu obce na účely reprezentácie a propagácie. V súlade s ust. § 34 zákona č. 523/2004 Z. z. o rozpočtových pravidlách verejnej správy a o zmene a doplnení niektorých zákonov v z. n. p. subjekt verejnej správy môže vynakladať (použiť) verejné prostriedky na účely reprezentácie a propagácie. Účely použitia rozpočtovaných prostriedkov, ktoré sú v praxi organizácií samosprávy a obcí najčastejšie. Aké výnimky z použitia verejných prostriedkov na reprezentáciu a propagáciu je možné v praxi odpozorovať? Čo všetko by mala obsahovať interná smernica? Ako sa klasifikujú jednotlivé výdavky na reprezentáciu a propagáciu?