Manažérske schopnosti a trendy v rozvoji spôsobov vedenia - Poniščiaková, Oľga
Spôsobilosť manažéra je schopnosť a pripravenosť realizovať určité pracovné činnosti. Ide o skúmanie toho, do akej miery je manažér pripravený realizovať svoju prácu a nie o to, aké by mali byť jeho vlastnosti a schopnosti. V rámci spôsobilosti sú dôležité odborné skúsenosti, praktické skúsenosti, ako aj skúsenosti v sociálnej oblasti. Kto sa považuje za lídra. Ako študovať rôzne spôsoby vedenia. Koučovanie.