Importance and role of e-learning in management development - Skorková, Zuzana, 1979-
Zložky vzdelávania a rozvoja. Porovnanie tradičného a elektronického vzdelávania. Výhody a výzvy elektronického vzdelávania v pracovnom prostredí. Spôsoby aplikácie vzdelávania (eCampus na Novom Zélande). Spôsoby, ako zefektívniť vzdelávanie.