Online public marketing - Szivósová, Mária, 1958-
Online marketing ako marketing v špecifickom prostredí internetu. Objasnenie použitia rôznych online nástrojov marketingovej komunikácie. Predstavenie konceptu “RentItAll”, SWOT analýza, prieskum trhu a marketingová stratégia.