Analýza faktorů ovlivňujících úspěšnost integračního programu v obci se sociálně vyloučenou lokalitou – případová studie - Vašat, Jan
Charakteristika prostredia pri vytváraní úspešného programu integrácie obce a jej sociálne vylúčenej lokality. Integračné programy a viac či menej úspešné vzájomné prepojenie dovtedy rozdelenej časti obce.