Povinnosti zamestnávateľa, ktorý je platiteľom dane - Jarinkovičová, Valéria
Povinnosti zamestnávateľa, ktorý je platiteľom dane voči správcovi dane - daňovému úradu, vyplývajúce zo zákona č. 595/2003 Z.z. o dani z príjmov v znení neskorších predpisov. Zamestnávateľ plní rozhodujúce úlohy pri zdaňovaní príjmov plynúcich zamestnancom zo závislej činnosti.