Evaluation of selected quality of life indicators in LAG "Dolná Nitra" - Baková, Ingrida
Hodnotenie vplyvu Programu rozvoja vidieka Slovenska (2007-2013), meraného na vzrastaní kvality života vo vybraných regiónoch. Porovnanie výsledkov samospráv, ktoré boli a ktoré neboli súčasťou verejno-súkromného partnerstva. Článok skúma ukazovatele kvality života, týkajúce sa zamestnania a kvality práce.