Measuring development of selected poverty risk indicators in V4 countries with specific focus on Slovak Republic and its regions - Beňuš, Ondrej
Vývoj ukazovateľov chudoby a sociálneho vylúčenia v krajinách Vyšehradskej štvorky s osobitným akcentom na Slovensko a jeho regióny. Riziko chudoby na úrovni NUTS III v SR v rokoch 2009-2014. Materiálová deprivácia na úrovni NUTS II v SR v rokoch 2005-2014. Ukazovateľ nízkej intenzity práce a rizika chudoby na Slovensku na úrovni NUTS III. Napĺňanie stratégie EUROPE 2020. Nevyhnutnosť zlepšenia podnikateľského prostredia.