Empirical study of approach to sustainability management and reporting in the Czech and Slovak Republic - Petera, Petr
Poskytnutie informácií o rozdieloch a podobnostiach českých a slovenských spoločností v oblasti porozumenia, riadenia a vykazovania problémov súvisiacich s trvalou udržateľnosťou. Analýza výsledkov z dotazníkového prieskumu zozbieraných od veľkých spoločností v rôznych odvietviach priemyslu. Porovnanie a výsledky.