Individuálna účtovná závierka podnikateľov účtujúcich v sústave podvojného účtovníctva za rok 2016 - Turóciová, Jana
Individuálna účtovná závierka sa bude zostavovať podnikateľmi účtujúcimi v sústave podvojného účtovníctva na rovnakých tlačivách, ako sa zostavovala za rok 2015. Všetky tri veľkostné skupiny podnikateľov účtujú za rok 2016 podľa rovnakých postupov účtovania.