Účtovná závierka neziskových účtovných jednotiek účtujúcich v sústave podvojného účtovníctva za rok 2016
Aj nezisková účtovná jednotka je povinná zostaviť účtovnú závierku. Je povinná vyhotoviť výročnú správu, prípadne mať účtovnú závierku overenú audítorom. Je tiež povinná uložiť účtovnú závierku, výročnú správu a správu audítora v registri účtovných závierok.