Ponúknite lákavý dôvod na nákup - Neumann, Pavel
Informácia o medzinárodnej akcii POPAI Day 2016 s podtitulom Kadiaľ, ak nie tadiaľ? Konferencia predstavila netradičné nápady, nové predajné koncepty a spôsoby komunikácie so zákazníkmi.