"Mutti Merkel" začína byť horúco - Pressburg, Adrian Peter
Politická scéna v kľúčovej krajine Európskej únie sa rozhýbala a množia sa náznaky, že éra "železnej kancelárky" Angely Merkelovej sa schyľuje ku koncu. Sociálna demokracia (SPD) zintenzívnila politický zápas. SPD predbehla po 10 rokoch Merkelovej blok kresťanských demokratov (CDU) a kresťanských socialistov (CSU). V čom kancelárka zlyhávala.