Vzťah občianskeho a obchodného práva z aspektu právnej úpravy ochrany spotrebiteľa - Ovečková, Oľga
Aplikácia Obchodného zákonníka a Občianskeho zákonníka na obchodné záväzkové vzťahy (par. 261 OBZ). Vplyv právnych úprav ochrany spotrebiteľa na aplikáciu obchodnoprávnych predpisov a občianskoprávnych predpisov.