Vůdcovství a firemní kultura - Červený, Karel
Rozdiel medzi manažérom a vodcom. Ako sa menili požiadavky na vodcu. Vlastnosti a predpoklady vodcu. Súvislosť medzi firemnou kultúrou a vodcovstvom. Typológia firemných kultúr.