Zdravý životní styl se stává společnou vizí - Kazdová, Alena
Zdravie ako hodnota, o ktorú majú spoločný záujem zamestnanci aj zamestnávateľ. Programy zdravia podporované a vytvárané zamestnávateľom. Výhody pre zamestnanca. Program Firma pre zdravie. Praktické príklady projektu Firma pre zdravie.