Google Answer Box Keyword-related Analysis a Case Study - Miklošík, Andrej
Príležitosť byť súčasťou Google Answer Boxu je pre webovú stránku a jej vlastníkov dôležité na budovanie povedomia o značke a získavanie ďalších konverzií.