Výhľad na roky 2015-2016 - Morvay, Karol, 1973-
Východiskové informácie, ktoré autor zakomponoval do úvah o vývojových tendenciách na roky 2015, 2016. Vplyvy vonkajšieho a domáceho ekonomického prostredia na vývoj. Očakávaný vývoj základných makroekonomických parametrov. Priaznivý vývoj sociálno-ekonomických parametrov. Potreba ďalšej konsolidácie a reforiem v eurozóne.