Spätná logistika: rastúci záujem spotrebiteľov - Brezovský, Jozef
Rýchly rast elektronického predaja a s tým súvisiacej spätnej logistiky. Spätná logistika ako súčasť portfólia kuriérskych spoločností. Dôležité správne balenie zásielky. Jednoduchý a transparentný spôsob vrátenia zásielky a budovanie dôvery spotrebiteľa.