Ekológia (zatiaľ) niečo stojí - Oravec, Jozef
Vznik nízkoemisných zón v centrách veľkých miest (dnes je to napr. v Paríži). Zásobovanie hybridnými vozidlami. Elektrické úžitkové vozidlá v logistike. Vyššie investície na nákup elektrického vozidla, avšak nižšie náklady na prevádzku. Elektrifikovaná cesta pre ťažké nákladné vozidlá vo Švédsku.