[Verejná správa v členských štátoch Európskej Únie] - Novacká, Ľudmila, 1953-
Recenzia na vysokoškolskú učebnicu Stanislava Konečného, ktorá predstavuje precízny systémový prehľad manažmentu verejnej správy v jednotlivých krajinách Európskej únie.