Adaptácia zabezpečí lojalitu - Oravec, Jozef
Proces adaptácie zamestnanca sa začína už pri prijímacom pohovore. Cieľom procesu adaptácie je urobiť všetko preto, aby správanie a výkonnosť nového pracovníka boli čo najskôr v súlade so štandardmi spoločnosti. Školenia sú nevyhnutnou súčasťou adaptácie. Výsledkom má byť lojálny pracovník.