Model HGN - Hyránek, Eduard, 1955-
Stručná charakteristika a vývojové etapy modelu. Model je súčasťou prístupov k modelovaniu výkonnosti pomocou klasických finančných pomerových ukazovateľov. Charakteristika a finálny určujúci ukazovateľ modelu.