Vývoj znalostní ekonomiky na Slovensku a v krajinách EU - Veselková, Alexandra
Indikátory znalostnej ekonomiky. Metodika KAM - metodika Svetovej banky na hodnotenie pripravenosti jednotlivých krajín na znalostnú ekonomiku. Zložky indexu znalostnej ekonomiky a znalostného indexu. Hodnoty premenných metodiky KAM vo vybraných štátoch EÚ v r. 2012. Dvanásť premenných z Basic scorecard Svetovej banky. Vývoj výdavkov na vedu a výskum v krajinách EÚ v období rokov 2010-2013.