[Vybrané kapitoly zo spotrebiteľského práva] - Sciskalová, Marie
Recenzia na vysokoškolskú účebnicu, ktorá predstavuje prehľadný zdroj užitočných informácií o právach, možnostiach mimosúdnej a súdnej ochrany aj bežnému čitateľovi.