Komentár k legislatívnym úpravám vybraných ustanovení daňového poriadku účinných od 1.1. 2017
V priebehu roka 2016 boli schválené tri novely zákona č. 563/2009 Z.z. o správe daní a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov pod č. zákonov č. 125/2016 Z.z. s účinnosťou od 1. júla 2016, č. 298/21016 Z.z. s účinnosťou od 1. januára 2017 a č. 339/2016 Z.z. s účinnosťou od 1. januára 2017.