Rukoväť audítorských štandardov - Krišková, Petra, 1981-
Pokračovanie príspevku z predchádzajúceho čísla. Medzinárodný audítorský štandard (ISA) 240 - Zodpovednosť audítora týkajúca sa podvodu pri audite finančných výkazov.