Daň z príjmu od 1. 1. 2017: najvýznamnejšie zmeny - Surový, Martin
Novinky z oblasti dane z príjmu, ktoré sa schválenou novelou zákona č. 341/2016 Z. z. a zákona č. 595/2003 Z. z. dostávajú do praxe. Sadzba dane z príjmu právnických osôb. Transferové oceňovanie a daňové výdavky.