Spôsobuje moc psychické poruchy? - Kazičková, Martina
Manažérske pozície, vedenie ľudí a narábanie s mocou. Psychická rovnováha top manažérov a dôsledky, ktoré sú pre firmu, zamestnancov a aj pre samotného manažéra niekedy veľmi bolestné.