<The> Profit or loss reported in the consolidated financial statements of public administration accounting entities of the Slovak Republic - Jakubíková, Hana
Pohľad na zisk alebo stratu vykázanú v konsolidovanej účtovnej závierke subjektom verejnej správy v Slovenskej republike v súlade s platnými platnými predpismi a legislatívou.