Transfer of intellectual property and transfer pricing - Kardoš, Peter
Otázka prevodu duševného vlastníctva a jeho transferového oceňovania. Analýza danej situácie a konkrétne metódy na výpočet správnej transferovej ceny za duševné vlastníctvo medzi osobami. Príklad typického tranferového oceňovania.