<The> Sense of real options for valuation - Kintler, Jakub, 1979-
Reálne opcie ako efektívny nástroj eliminácie rizík spojených s investičnou činnosťou podniku. Poukázanie významu využitia reálnych opcií pre znaleckú činnosť a procesu ohodnotenia podniku. Riziká spojené s investíciami do ľudského kapitálu podniku.