Risks arising from a violation of the obligations stipulated by the legislative accounting regulation to entities - Mokošová, Daša, 1979-
Riziko súvisiace so zmenou legislatívy resp. so zmenou v zákonodarstve a podnikateľské subjekty. Vysporiadanie sa s legislatívnymi rizikami podľa národnej a medzinárodnej úpravy účtovníctva. Sankcie za porušenie účtovných právnych predpisov v SR.