<The> Revaluation of assets and liabilities at the fair value in amalgamation into a separate accounting entity - Ondrušová, Lucia, 1981-
Splynutie spoločností: schéma, účinky splynutia. Účtovné hľadisko splynutia spoločností. Precenenie majetku a záväzkov na reálnu hodnotu. Typy metód ocenenia majetku súdnym znalcom. Zostavenie účtovnej závierky.