<The> Usage of neural networks in the field of predicting the future financial situation of businesses - Stanková, Adriana, 1990-
Preskúmanie metód konštrukcie prediktívnych neurónových sietí pre určenie bankrotu. Sumarizácia medzinárodných príspevkov v oblasti prediktívnych modelov neurónových sietí a porovnanie výhod a nevýhod rôznych prístupov k tvorbe modelov neurónových sietí.